Bilder på väggar.

De som känner mig väl vet att jag är kulturellt, språkligt och bildmässigt mycket intresserad. Det är också det jag arbetat med under de flesta åren i mitt yrkesliv. Skriva, kommunicera, berätta. Idag är det dags för att ta nästa kliv och då handlar det om bilder.

Tonys restaurang i Borås kommer det från och med idag och en dryg månad framöver hänga ett mindre antal utvald bilder från mina vandringar i stadsmiljö de senaste fyra åren. 
Jag blev tillfrågad av en person i mitt nätverk om detta att Tony letade efter en fotograf som var villig att hänga bilder i hans ombonade miljö.

Lite oroligt
För mig är det första gången som jag har en liknande utställning. Jag har varit med i några gemensamma utställningar förut, men detta är första gången som jag ”hänger” ensam.
Det är allt lite pirrigt, för jag vet egentligen inte vilket mottagande det blir. Mest hoppas jag att det blir någon reaktion alls, att inte bilderna bara hänger där och ingen bryr sig. Ja, det som väntar får väl se.

Klickar du här kommer du till min fotoblogg (på engelska), där jag beskriver de sammanlagt 12 bilderna. Där står lite om när och var de är tagna, med mera.
Spark på mig!

#blogg100 – dag 80

Annonser

12 reaktioner till “Bilder på väggar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s