London revisited, del 1

Har varit en tid sedan mitt senaste inlägg på bloggen, mest beroende på att jag varit extremt upptagen av annat, inklusive mitt jobb och min firma. Träffade en bloggvän (Malin Lundskog) i fredags och kom på att jag borde skriva lite. Det blir nu i rask följd tre berättelser, från min fotoresa på egen hand till London i oktober.

Det blev en hel del tunnelbana och promenader, människor och miljöer samt gatukonst och gatufoto. En dag hamnade jag på södra sidan Themsen (mest för att foto en fantastisk gatukonst-tunnel – Leake street tunnel). På strandpromenaden i Soutwark står bildens bänk, tillsammans med en rad andra, annorlunda utformade bänkar. Det jag fascinerades av var tjejen som ligger ovanpå o:et. Hon låg där, i olika ställningar riktigt länge. Jag kunde för min själ inte lista ut om hon bara var uttråkad eller om hon testade bänkens möjligheter. Det andra tjejen stod mest och tittade på. Sedan hjälptes de åt lite, men mycket lugnt och stilla.

”The Oh bench 1”

Jag gillar huvudbilden, för den är mycket London för mig, med Themsen, ljuset och ett lugn över aktiviteterna. Det som möjligtvis saknas är väl regnet då…

”The Oh bench 3”
”The Oh bench 4”

7 reaktioner till “London revisited, del 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s